Servers

On-Premise - Cloud - Hybrid

Niet enkel verkopen wij servers van de merken HP, Dell, Supermicro maar wij bieden ook installaties en diensten aan.

Dit gaande van basis configuraties tot private cloud configuraties, door gebruik te maken van erkende software fabrikanten als VMWare & Microsoft.

Bij All In One Systems gaat het dus niet enkel om verkoop maar wij bieden hierop ook een ongeziene service (On-Site garantie – Monitoring van Uw server – software support, enz…),dit alles op maat van de klant en hun verwachtingen.

Naast het installeren en onderhouden van basis software (besturingssystemen) kunnen wij U ook bijstaan met de installatie van Uw ERP pakket en/of andere server taken (bv. Exchange server, data server, DNS & DHCP server, print server, enz…). Ook de overgang van bestaande systemen naar cloud omgevingen zijn perfect mogelijk, zowel in house als on premise.

Door jarenlange ervaring met installatie en onderhoud van servers en netwerkomgevingen (Zie onze Succesverhalen) kunnen wij U als klant een totaaloplossing aanbieden met slechts één aanspreekpunt.

Ook op vlak van uptime bent U bij ons aan het juiste adres, reeds meerdere bedrijven en hotelketens vonden hun weg naar All In One Systems. Dit door een vlotte samenwerking te garanderen en dit 24h/24h, de ganse week lang. Geen lange telefoongesprekken met buitenlandse call centers maar een rechtstreeks nummer van één van onze accountmanagers en/of support engineers.

Computers

Laptops - Desktops - Thin Clients

Of het nu gaat over leveren van toestellen met of zonder pre-configuratie, installatie on-site, of service contract bij All In One Systems bent U aan het juiste adres. Met een volume van boven de 1500 toestellen per jaar beschikken wij steeds over voldoende voorraad voor een direct uitlevering van Uw bestelling. Dit voor zowel KMO's als overheidsinstellingen.