Microsoft Office 365

Werk simpel, Werk snel, Werk samen met Office 365!

Office 365 is een centraal gehoste IT-infrastructuur die de mogelijkheid biedt om altijd en overal te werken,in een IT-infrastructuur in de cloud. Het is een combinatie van de traditionele software met een online component. Hierdoor zijn uw documenten toegankelijk vanaf bijna elke mobile device (smartphone, iPad, laptop enz).

Dit zonder dat U eigen servers moet aanschaffen en installeren, het enige wat U dus nodig hebt is een toestel met internetverbinding

Dankzij de online applicaties van MS Office 365 beschikt u over een heleboel tools die u helpen om efficiënter te werken en te communiceren met uw medewerkers, uw leveranciers en uw klanten.

Applicaties:

  • Microsoft Word
  • Microsoft Outlook
  • Microsoft Excel
  • Microsoft Access
  • Microsoft Publisher
  • Microsoft Powerpoint
  • Microsoft Visio
  • Microsoft Lync


Exchange Online.

Dé nieuwe manier van E-mail. Deze is volledig integreerbaar met mobile apparaten en zorgt voor een perfecte synchronisatie tussen de verschillende apparaten van oa. Mappen, Verzonden Items, Agenda, Contactpersonen, Taken… Zo kunt u ook alle mappen, agenda’s en taken delen met uw medewerkers. Ook is er mogelijkheid om samen te werken in 1 of meerdere mailboxen.

Een Outlook licentie is overbodig door een online toegang tot Outlook. Echter is het nog steeds mogelijk uw offline outlook licentie te blijven gebruiken.

U kan mailboxen beheren tot 50GB en bijlagen verzenden tot 25MB.

Verder beschikt u over een ongelimiteerd aantal aliassen en een Spam & Malware Filter.

Voor meer specificaties aarzel niet ons te contacteren.

Office pakket

U beschikt steeds over de laatste versies van Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access. Dit zowel offline als online.

Installatie op meervoudige apparaten (5) en toegang tot meerdere talen

Sharepoint

Sharepoint Online laat u toe om efficiënt samen te werken aan bepaalde documenten en ze te delen met medewerkers in of buiten uw bedrijf. Een soort dropbox, waarbij documenten vanuit de browser geopend en gewijzigd kunnen worden. Uw medewerkers hebben steeds en overal toegang tot deze documenten. Alle bedrijfsinformatie en documenten worden dus gecentraliseerd en zo zijn ze makkelijk toegankelijk en overal te raadplegen.

Lync

Lync is een messenger toepassing in the Cloud. Zo kunt u gesprekken voeren met uw collega’s en ook online vergaderen met meerdere mensen. Ook uw desktop delen met anderen om bvb. presentaties te geven is mogelijk

OneDrive

De cloudopslagdienst. Sla uw documenten op in OneDrive zodat u overal aan uw bestanden, foto’s, notities kan.

Momenteel bedraagt de opslagcapaciteit 1TB maar de limiet zou binnenkort volledig worden opgeheven.