Netwerken

Data

Bij All In One Systems kunt u terecht voor de aankoop, installatie en onderhoud van hardware en software, alsook voor de daaraan gekoppelde diensten. Dit op maat van uw bedrijf om uw concurrentiepositie in de markt te kunnen verstevigen.

Wij investeren steeds in de nieuwste technologieën om de ICT-infrastructuur van onze klanten te beheren. Zo zijn onze medewerkers opgeleid en gecertificeerd voor diverse producten en oplossingen (oa. Cloud Specialist, Netwerken HP- & Cisco partner, Office 365 Cloud Reseller,…)

ICT vernieuwt steeds weer en wordt steeds complexer. Daarom is het moeilijk voor KMO’s en grotere bedrijven om deze kennis steeds zelf up-to-date te houden. Hiervoor kan All In One Systems optreden als externe IT-partner. Wij zorgen zo voor de kennis en de begeleiding om uw ICT gebeuren perfect te laten verlopen.

Vertrouwen in uw IT-partner is dus van groot belang. All In One Systems probeert de balans te vinden tussen uw noden en uw budget. Zo komen we niet alleen tot installatie van nieuwe oplossingen maar ook eventueel de integratie van bestaande systemen binnen uw bedrijf.

Onze klanten zijn KMO’s, overheidsinstellingen, hotels, scholen, vrije beroepen, …

Bent u op zoek naar een betaalbare totaaloplossing, ondersteuning van uw project of nieuwe hardware?

Wij kunnen elke uitdaging aan!